Een huis kopen in Groningen

In dit artikel enkele nuttige links en tips voor degenen die een huis willen kopen in Groningen. Als u op zoek bent naar nieuwbouw in Groningen kunnen wij u deze link aanraden. u vindt hier onder andere alle nieuwbouw Groningen in kaart gebracht, ieder bestemmingsplan uit de omgeving, en ook informatie over de verschillende keurmerken voor woonkwaliteit.

Koopsubsidie Groningen

Wist u dat er naast huursubsidie ook koopsubsidie bestaat? U krijgt dan van de overheid een maandelijks geldbedrag dat u moet gebruiken voor uw hypotheeklasten. Voor meer informatie kunt u even op de website van VROM kijken.

Wonen in Groningen

Behalve huizenprijzen is de omgeving natuurlijk ook belangrijk. Groningen heeft naast een bruisende binnestad ook rustige natuur verder in de provincie. In de stad kunt u goed winkelen, uitgaan en is het dan ook aangenaam wonen. Voor de liefhebbers van wat meer rust zijn er de wijken om het centrum heen, waar je rustig kunt wonen en toch dicht bij de stad zit. Daarnaast heeft de stad natuurlijk een eigen universiteit en een eredivisie voetbalclub. Meer informatie over de activiteiten, musea en andere attracties in Groningen vindt u hier en uiteraard op wikipedia.

Huis kopen en hypotheken in Groningen

Voor huizen in Groningen verwijzen we u naar de bekende makelaarsites zoals bijvoorbeeld funda. Als u op zoek bent naar een goede hypotheek voor uw huis in Groningen vraag dan eens gratis en vrijblijvende informatie aan bij Afab Hypotheken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *